Actueel

Stage lopen bij Steinfort?

Bij Steinfort kun je stagelopen in een dynamische en innovatieve wereld van glas. Je draait volledig mee in onze organisatie en krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en ideeën aan te dragen. Het succes van Steinfort wordt gedreven door betrokken collega’s die graag ontwikkelen. Word jij er één van? Volg je een (V)MBO opleiding(…)

Anti reflecterend kuchscherm Openbaar Vervoer

Anti reflecterend kuchscherm Openbaar Vervoer

Samen met vervoersbedrijven en een grote busproducent kuchschermen ontwikkeld van anti reflecterend veiligheidsglas. Deze schermen voor in bussen en trams voldoen aan de randvoorwaarden die door RDW, in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, gesteld zijn. OV-bedrijven gaan over tot plaatsing van kuchschermen in bussen en trams. Na het proefrijden met deze schermen(…)

Aan glas geen gebrek; hoogwaardige kuchschermen voor kantoor, onderwijs en horeca

Aan glas geen gebrek; hoogwaardige kuchschermen voor kantoor, onderwijs en horeca

De markt vraagt naar duurzame preventieoplossingen om verspreiding van het coronavirus te verminderen. Het door GLAZZ ontwikkelde kuchscherm biedt een hoogwaardige oplossing gemaakt van gehard veiligheidsglas. Aan glas geen gebrek bij Steinfort en GLAZZ dus snelle levering gegarandeerd. Nu de ‘anderhalve meter samenleving’ voor langere periode gehandhaafd blijft vragen bedrijven en organisaties om een duurzame preventieoplossing tegen(…)

Vragen of klant worden van Steinfort? Bel +31 517 380 900 of neem contact op.