Bloemschevaert Roosendaal


Het centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert in Roosendaal is volop in ontwikkeling. Steinfort verzorgt voor dit nieuwe complex de engineering, productie en montage van het glas.

Groenhuysen werkt hard aan een nieuw toekomstbestendig seniorenwooncomplex met als uitgangspunt veel woonkwaliteit en ondersteuning bij regie over eigen leven. De uitvoering van de bouw voor Groenhuysen bestaat uit 2 fases. Bouwfase 1 bestaat uit 3 gebouwen met alle groepswoningen en 87 appartementen. Deze eerste fase is eind 2013 opgeleverd. Begin 2014 wordt het nieuwe gebouw van De Bloemschevaert in gebruik genomen. De overige 100 appartementen komen in de tweede fase tot uitvoering. Deze start in de loop van 2014 en is naar verwachting in de eerste helft van 2015 afgerond.

Om aan te sluiten bij het “CORAZON” concept is er veel aandacht besteed aan het ontwerp van het nieuwe gebouw. In opdracht van bouwcombinatie BAM woningbouw en BAM Utiliteitsbouw Breda verzorgen wij de engineering, levering en montage van de glazen luifel van het complex en het glas in de trappenhuizen.

Over het project

Project: Bloemschevaert
Locatie: Roosendaal

Uitvoering: luifel, gehard gelaagd glas | 2de fase geprint gehard gelaagd glas in de trappenhuizen
Extra informatie: Levering, engineering en montage in opdracht van bouwcombinatie BAM woningbouw en BAM utiliteitsbouw Breda

Montage glas voor in de trappenhuizen

 Impressie Bloemschevaert