Bouwbeurs 2015 groot succes


Recent is de Bouwbeurs 2015 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Steinfort Glas was opvallend aanwezig met een sanitaire ruimte, geheel van glas. De stand was trendsettend en zo een echte eyecatcher op de beurs; we staan zelfs in de top-10 van best bezochte stands! Voor ons eens te meer het bewijs dat glas dé oplossing is binnen (ver)bouwend Nederland.

Vernieuwende glasoplossingen

Voorafgaande aan de Bouwbeurs 2015 waren de verwachtingen in Franeker al licht gespannen. Steinfort Glas merkt dat de groei naar inspirerende glasproducten maand-na-maand toeneemt. “We waren erg nieuwsgierig hoe woningbouwcorporaties en aannemers zouden reageren op onze vernieuwende glasoplossingen”, erkent Gerlof Reijneker, directeur van Steinfort Glas. “Partijen die al met ons samenwerken kennen de voordelen van glas, maar nieuwe relaties… hoe zouden zij reageren als zij onze glazen sanitaire ruimte zagen? Het liep storm, de drukte in onze stand overtrof al onze verwachtingen. De bezoekers waren enthousiast over de mogelijkheden, maar ook over de doorlooptijd. Een sanitaire ruimte binnen een werkdag voorzien van nieuwe, frisse wanden, dat is ongekend in Nederland.”

Zelfs de vloer is van glas!

In totaal hebben zich een kleine 250 bezoekers geregistreerd bij de stand van Steinfort Glas. De stand staat op een fraaie 6e plaats van best bezochte stands van de Bouwbeurs 2015. “Dat zegt toch wel iets over de kracht van onze glasoplossingen”, vertelt Reijneker verder. “Bezoekers waren oprecht geïnteresseerd en vroegen gericht door. Zo kregen ze bijvoorbeeld te horen dat het bestaande tegelwerk blijft zitten, nooit meer breken en geen stof. Zelfs de vloer maken we nu van glas. Deze vloer is voorzien van een polyurea coating waardoor hij stroef én gemakkelijk in onderhoud is!” Heeft u de Bouwbeurs 2015 niet kunnen bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig wat Steinfort Glas met GLAZZ panelen én vloeren ook voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@glazz.nl.

Impressie Steinfort Glas op de Bouwbeurs 2015