GLAZZpanelen algemeen

 

 

 

Optima en Stylisch:
Twee toepassingen van het GLAZZpanelenconcept

Renovatie, nieuwbouw en de prefab unitbouw gaan vele malen sneller, efficiënter en schoner met GLAZZpanelen. De geprefabriceerde, gekleurde glaspanelen worden op maat gemaakt in onze fabriek en kant-en-klaar afgeleverd op de bouw. Afhankelijk van de prijs en maatvariatie wordt gekozen voor Optima of Stylisch.

Beide typen zijn geschikt voor alle marktsegmenten. Denk aan sociale woningbouw, zorg en welzijn en leisure. Zelfs een combinatie van de twee typen is mogelijk. De mensen van Steinfort adviseren u graag.

Voordelen van GLAZZpanelen:glazzpanelen douchewand

  • Het alternatief voor tegels zonder kit en voegen
  • Eenvoudig montagesysteem voor assemblage
  • Luxe uitstraling, mooi uiterlijk
  • Vele technische mogelijkheden
  • Lage schoonmaak- en onderhoudskosten (TCO)
  • Hufterproof, onverwoestbaar veiligheidsglas
  • Seriematig en enkelstuks toepassingen

 

Optima GLAZZpanelen, de nieuwste ontwikkeling

Speciaal voor woningbouw ontwikkelde Steinfort dit efficiënte, snel te monteren systeem voor renovatie en nieuwbouw. Voor zowel seriematig als enkelstuks renoveren zonder veel overlast. Een glaspakket wat in elke woning van gelijk type past. Lage onderhoudskosten (TCO), eenvoudig inmeten (zonder scannen en blauwdruk) en snelle montage. Bovendien een hoge waardering door bewoners:

Bewoners geven Glazzpanelen een 9+. De glaspanelen zonder voegen en kit zijn goed schoon te maken en de kleur valt in de smaak. De uitstraling geeft de beleving van een luxe badkamer of keuken. Tijdens het renoveren blijven bewoners in hun woning en de douche is in 1 dag gebruiksklaar.

Stylisch Glazzpanelen voor leisure en zorg & welzijn

Stijlvolle, efficiënte renovatie en nieuwbouw met oog voor vormgeving, kleurvariaties en print gecombineerd met praktische zaken zoals hygiëne, lage onderhoudskosten en duurzaamheid. Deze mix is typerend voor Stylisch GLAZZpanelen. Vele succesvolle projecten zijn afgerond voor bijvoorbeeld: openbare gebouwen, hotels, vakantieparken en ziekenhuizen.

Referentie BAM W&R

Vragen of klant worden van Steinfort? Bel +31 517 380 900 of neem contact op.