KristalColor en haar vele toepassingen

 

 

KristalColor (KC), het kleurenpalet van Steinfort Glas is voor u misschien al een oude bekende. Maar bent u al op de hoogte van de talloze toepassingsmogelijkheden die er zijn? Bij de opstart van een project wilt u één ding, dat ideeën werkelijkheid worden. Daarbij spelen kleur en duurzaamheid vanzelfsprekend een grote rol, ook na vele jaren van gebruik. Het is daarom niet voor niets dat er steeds vaker voor geëmailleerd glas gekozen wordt. Niet alleen de kleuren, maar ook de toepassingen zijn talrijk!

Borstweringen, gevelbekleding, interieurpanelen, balustrades en systeemwanden zijn voorbeelden van producten die Steinfort Glas frequent voorbij ziet komen. De glazen panelen van Steinfort Glas zijn een beter alternatief voor standaard in de markt verkrijgbare kuststof- of HPLproducten. De voordelen van een hoogwaardig product als Steinfort Glas zoals; geringe vuilaanhechting, kleurechtheid, duurzaamheid, weerbestendigheid, en de vele producttoepassingen maken de panelen van Steinfort Glas een verantwoord alternatief.

Voor de verschillende kleuren kunt u kiezen uit het KristalColor assortiment, die ruim 150 kleuren telt. De unieke eigenschappen en toepassingen van het product bieden in combinatie met de prijs heel veel mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag!