Medewerker in beeld: Tsjitske van der Hem

 

 

De telefoon gaat vaak, maar steeds weer klinkt er die vriendelijke stem die adviseert over de talloze mogelijkheden van glas. Sparren met klanten en uiteindelijk een passende offerte presenteren, dat is in hoofdlijnen het werkterrein van Tsjitske van der Hem, onze Verkoopmedewerkster Binnendienst. U zult haar vast wel eens gesproken hebben! 

“Ja, ik spreek dagelijks heel wat klanten over nieuwe en bestaande glasprojecten. Het is een dynamische functie, precies wat ik heel leuk vind om te doen”, vertelt Tsjitske enthousiast. “Overigens is dit niet mijn eerste functie binnen Steinfort Glas, in 1998 ben ik begonnen als calculator, maar al snel kon ik doorstromen naar een meer adviserende functie. Binnen mijn werk heb ik frequent overleg met diverse afdelingen, we stemmen dan bijvoorbeeld de planning af maar we brainstormen ook vaak over een passende invulling van een klantwens. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk met glas.”

“Hoe meer componenten er in een project bij elkaar komen, hoe mooier de uitdaging is om het proces goed te laten verlopen. Als in een project bijvoorbeeld gewerkt wordt met rollercoating, lamineren én print, dan komt de kracht van Steinfort Glas echt naar voren. Specialistisch werk, dat maakt ons als Steinfort Glas zo bijzonder. Of ik zelf een glasliefhebber ben? Uiteraard heb ik glaselementen in mijn interieur maar ik ben ook kritisch. Ik zie soms producten en winkelopstellingen die beter afgewerkt hadden kunnen worden. Details, daar gaat het om: in mijn werk en het eindproduct. Ja, glas blijft mij fascineren!”