Missie en visie

Glas inspireert ons – al bijna honderd jaar. Wij zijn de grootste vlakglasbewerker in Nederland, gevestigd in Franeker. In 1919  zijn we begonnen als schildersbedrijf, later gespecialiseerd in glashandel en inmiddels uitgegroeid tot experts in glasbewerking. Tegenwoordig doen we alleen nog waar we heel goed in zijn. We leveren bijzonder maatwerk en richten ons daarnaast op hoogwaardig, seriematig installatie- en bouwglas.

Alles in één hand. Dat is onze kracht. Wij beheersen het hele proces: we ontwikkelen, we voeren alle denkbare bewerkingen uit in onze eigen fabriek en monteren het glas desgewenst op locatie. Daarin onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Bovendien beschikken we over de meest innovatieve technieken en een efficiënte logistiek. Maar het grootste verschil wordt misschien wel gemaakt door onze medewerkers. Echte vakmensen, met veel kennis en ervaring en een enorme betrokkenheid. Het is pas klaar als het goed is.

Wij denken in toepassingen. Al zijn we experts in het bewerken van glas, wij denken vooral in toepassingen. Alles is mogelijk: gehard, verlicht en interactief glas, geëmailleerd of keramisch geprint glas – in alle soorten, maten en kleuren. Wij slagen er altijd in om de beste combinatie van functie, kleur en uitstraling te vinden. We denken mee over de ideeën en wensen van de klant, vertalen die wensen naar oplossingen en maken zo ideeën werkelijkheid.

Wij houden van ons vak. Het mooie van glas is: het is onverslijtbaar, het blijft altijd mooi, het is 100 procent veilig en volledig recyclebaar. Duurzamer kun je het niet krijgen. Ons glas is dan ook overal te vinden: in hotels, stationsgebouwen, woningen, scholen, winkelcentra, musea en tv-studio’s. Door  nauw samen te werken met architecten, bouwers en ontwerpers ontdekken we steeds nieuwe mogelijkheden en zijn wij toonaangevend in innovatie en kwaliteit. Wij maken inspirerend glas.

Vragen of klant worden van Steinfort? Bel +31 517 380 900 of neem contact op.