Personeel Steinfort Glas in het nieuw!


Een goede performance en een professionele uitstraling vinden wij bij Steinfort Glas erg belangrijk. Alles moet bijdragen aan een optimaal glasproduct. Voor u als klant. Goede bedrijfskleding mag dan ook niet ontbreken. Deze maand zijn bijna alle medewerkers van Steinfort Glas letterlijk in een nieuwe outfit gestoken.

“Het is een goed moment om onze medewerkers nieuwe bedrijfskleding te geven”, licht directeur Gerlof Reijneker toe. “De nieuwe kledinglijn maakt het werken met glas nog veiliger, maar ook onze nieuwe huisstijl komt zo heel mooi in beeld. Zowel binnen als buiten, want ook onze chauffeurs hebben inmiddels onze nieuwe kleding aan!”

Trots op!

De kledinglijn bestaat uit een T-shirt, spijkerbroek, overall en een extra jas voor de expeditie medewerkers en chauffeurs. Steinfort Glas heeft gekozen voor duurzame kleding die geheel voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidseisen. “Al het vaste personeel dat werkt met glas, maar ook uitzendkrachten die voor langere tijd voor ons werken, bezit inmiddels de nieuwe kleding.

De eerste reacties zijn erg positief. Het dragen van de nieuwe werkkleding hebben we tevens opgenomen in ons huisreglement. Zo verhogen we de bewustwording rondom het thema veiligheid, maar zoals gezegd: ook aan een uniforme uitstraling hechten we veel waarde. We zijn er met z’n allen heel trots op!”

Impressie van de nieuwe bedrijfskleding