Project uitgelicht: Skykey Zwitserland

 

Recent heeft Steinfort Glas panelen geleverd voor het prestigieuze  businesscenter Skykey in Zurich Noord, Zwitserland. Het betreft een flink aantal glazen systeemwanden en deuren voorzien van opdruk.

De panelen zijn vervaardigd met behulp van de rollercoater en kaderdrukker zodat de KristalColor nauwkeurig aangebracht wordt op het paneel. Vanuit het atrium kijkt u uit op de panelen met witte kaders waarbij boven en onder gekozen is voor een groter bedrukt vlak. Deze dekken de verdiepingsvloer af waardoor er één strakke wand ontstaat. Het licht wat door het dak de ruimte binnenvalt creëert zo een ruimtelijke en moderne ambiance.

Om een strak resultaat te komen zijn de panelen verlijmd op een frame, dit wordt ook wel ‘flush verlijmen’ genoemd. Hierdoor zijn er interessante opties mogelijk. Hier zijn twee verschillende kleuren toegepast waardoor de kaders aan de atriumzijde wit, maar aan de andere zijde zwart zijn. In de loopgangen en bij de liften zijn de wanden voorzien van volvlak bedrukte panelen. Ook de afwerking staat hoog in het vaandel bij Steinfort Glas. De moderne en luxe uitstraling wordt doorgevoerd tot in de kleinste details.

Projecten als deze vergen behoorlijk wat organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van internationaal transport. Panelen worden zorgvuldig per kist samengesteld en orders worden voorzien van uitgebreide plaatsingsinformatie.  Zo kunnen de panelen op locatie in een handomdraai geplaatst worden.