Project uitgelicht: Yumble


Yumble_website

Wie denkt dat een sanitaire ruimte geen potentie biedt voor buitengewoon design heeft het mis. Het toilet bezoeken bij attractiepark Yumble Roermond is vanaf heden een ervaring op zich. Glazz.nl leverde samen met Steinfort Glas toegangsdeuren en toilethokjes.

Yumble

Yumble  in Roermond is een nieuw attractiepark, waar gebruik wordt gemaakt van technieken van deze tijd. Zo kent het park geen achtbanen, maar wel Video Mapping, Augmented Reality en 4D. Yumble is dus geen doorsnee attractiepark en dit zien we ook terug in de sanitaire ruimtes.

Opmerkelijk sanitair

In de damestoiletten steekt het wit geëmailleerde en gelamineerde veiligheidsglas helder af tegen de opmerkelijke fuchsia roze vloer en muren. De heren wanen zich voortaan in een blauw sanitair, daar is gekozen voor blauw geëmailleerd glas naast eenzelfde kleur vloer en wanden.

Glazen toilethokjes

Naast het creëren van een luxe uitstraling biedt glas in sanitaire ruimtes veel meer voordelen. Een glazen toiletcabine is een duurzame en hygiënische oplossing. Door de oppervlaktestructuur van het glas krijgt vuil geen kans om te hechten en is het eenvoudig om de glazen wanden te reinigen.

Over het project Yumble

Project: Yumble
Locatie: Roermond, Nederland
Jaar realisatie: maart 2015
Opdrachtgever: The Roermond Yumble B.V.

Omschrijving:

  • Toegangsdeuren uitgevoerd in gehard satijn 8 mm .
  • Toiletcabines uitgevoerd in geëmailleerd, gehard gelaagd 5.5.2.
  • Achterwanden uitgevoerd in geëmailleerd gehard glas 8 mm.

Impressie Yumble