Renovatie Center Parcs Port Zélande

 

Het maritieme vakantieoord Center Parcs Port Zélande bestaat alweer enige tijd, daarom ondergaan een groot deel van de vakantiewoningen een volledige restyling. Onlangs mocht Steinfort Glas voor de eerste fase geprinte panelen leveren voor meer dan 80 ‘cottages’. Daarbij werden keukenachterwanden, toiletwanden en douchewanden van de VIP en Premium woningen bekleed met de KristalPrint panelen.

 

Uitstraling

Center Parcs koos voor glas met een  bijzonder karakter. In de verschillende cottages waant u zich midden in de natuur met de nieuwe glazen wandbekleding. Met behulp van KristalPrint zijn foto’s van de omgeving van het vakantiepark op de achterwanden geprint. Zo is de haven van het park en het Grevelingenmeer op meerdere keukenachterwanden te zien, kunt u douchen met uitzicht op het Noordzeestrand  en waant u zich in het kleinste kamertje op een heus schip.

 

Bekijk hier de virtual tour van de vernieuwde VIP-cottage

Gemak

Net als bij onze GLAZZpanelen kunnen stopcontacten en lichtknopjes heel gemakkelijk worden gemonteerd met een zogenaamde “Holle wand inbouwdoos”. Deze wordt gemonteerd in het glas en hoeft niet meer in de bouwkundige constructie te worden vastgezet. Door deze werkwijze past de elektrische installatie altijd feilloos in het glas. Dit levert een prachtig strak afgewerkt resultaat en een groot gemak bij het monteren op. Leidingen kunnen worden weggewerkt in een holle ruimte tussen de bestaande wand en de glazen wandbekleding. Door op deze wijze te werk te gaan kunnen de KristalPrint panelen snel en zonder bouwstof worden gemonteerd.

 

Duurzaam

Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel, dit geldt ook voor traditioneel tegelwerk. Daar waar een willekeurige wandtegel jaren mee gaat, is de voeg tussen de tegels al na een aantal jaar al aan vervanging toe door vuil en beschadigingen. Met glazen panelen behoort het onderhouden van voegen tot het verleden. De panelen kunnen in de meeste gevallen wandvullend worden gemaakt en het glas, zowel de prints gaan tientallen jaren mee.

 

Over het project

Opdrachtgever: Center Parcs
Glas: Gehard blank, 6mm, voorzien van print en witte deklaag
Product: KristalPrint
Locatie: Center Parcs Port Zélande