Renovatie Flat Zeist


In opdracht van BAM W&R uit Bunnik levert en monteert Steinfort Glasprojecten geëmailleerde glaspanelen voor de renovatie van Flat 40 Nijenheim in Zeist. De glaspanelen worden toegepast als borstwering onder de ramen. Daarnaast komt het glas als spiegelstuk tussen de afzonderlijke kozijnen. In deze spiegelstukken zijn diverse gaten en sparingen opgenomen voor bekabeling en verlichting.

Naast de geëmailleerde panelen als borstwering en spiegelstuk worden ook de privacyschermen uitgevoerd in glas. De privacyschermen worden opgebouwd uit twee geëmailleerde panelen welke tegen elkaar gelamineerd worden. Door het lamineren hebben de privacyschermen aan beide zijden een glaszijde, wat beide zijden een mooi uiterlijk geeft.

Het geëmailleerde glas wordt uitgevoerd in de kleuren bruin en wit. Deze kleuren in combinatie met de eigenschappen van het glas, geeft de flat een eigentijdse, chique uitstraling. Het voordeel van het toepassen van glas voor de eigenaar: de komende decennia heeft hij geen onderhoudskosten. Door de UV-bestendigheid van het gekleurde emaille behoudt het glas levenslang zijn kleur.

De renovatie van de flat is onlangs gestart en zal naar verwachting eind maart worden afgerond. Dan volgen er natuurlijk foto’s van het eindresultaat.

Over het project

Eindgebruiker: Bewoners flat
Project: Renovatie flat Zeist
Locatie: Zeist, Nederland
Jaar realisatie: 2014
Opdrachtgever: BAM W&R, Bunnik

Impressie van de renovatie van de flat in Zeist