Renovatie & Transformatie 2015


 

Steinfort Glas staat tijdens de Week van de Bouw van 9 t/m 13 februari op de Renovatie & Transformatie beurs. Tijdens  de Week van de Bouw komt alles en iedereen in de bouw en vastgoed samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Steinfort Glas is uiteraard aanwezig en toont u haar GLAZZpanelen en Balustradesysteem.

GLAZZpanelen

Bij de bouw of renovatie van badkamers, keukens en toiletten wordt vaak gedacht aan tegels voor de wandafwerking. Tegelen is een arbeidsintensief traject, vooral bij renovatieprojecten. Om tijd te besparing en overlast bij renovatie te verminderen zonder een compromis te hoeven sluiten op uitstraling, heeft Steinfort Glas samen met haar dochteronderneming Glazz.nl het GLAZZpanelen concept ontwikkeld. GLAZZpanelen zijn glazen panelen die dienen als achterwand in keuken, badkamer en wc. Snel geplaatst, geen vieze voegen, duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en hufterproof!

Op de stand laten wij u de toepassingen van GLAZZpanelen graag zien. Daarnaast geven wij u graag uitleg over de toepassings- en ontwerpmogelijkheden.

Balustradesysteem

Steinfort Glas heeft een balustradesysteem ontwikkeld. Ons balustradesysteem kenmerkt zich door haar aluminium profielen met blinde montagetechniek in combinatie met glas. Omdat wij het glas voor de balustrade in eigen fabriek produceren, kunnen wij u vele ontwerpmogelijkheden bieden. Denk hierbij aan verschillende glassoorten, volvlak bedrukkingen, zeefdrukken en unieke digitale prints. Steinfort Glas verzorgt voor u het gehele project, van engineering en productie en van sloop tot en met montage.

Of het nu gaat om één galerij of 3,5 km balustrade, wij gaan iedere uitdaging met u aan!

Toegangskaarten

Lijkt het u interessant om ons te bezoeken tijdens de beurs? Dan heten wij u van harte welkom op ons stand. U vindt ons in Hal 7, stand D125.

Bestel hier direct uw gratis toegangskaart.