Samenloop voor Hoop

 

Header website- SamenLoop voor Hoop

 

Franeker, 22 juni 2015 – Aanstaande vrijdag loopt het team ‘Glazz.nl powered by Steinfort’ de SamenLoop voor Hoop Franeker. De opbrengsten van deze 24-uurs wandelestafette komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding. 

 

SamenLoop voor Hoop Franker

Met de Samenloop voor Hoop wordt gevierd dat steeds meer mensen kanker overleven, én dat we samen iets positiefs kunnen doen om deze ziekte te bestrijden. Tijdens de openingsceromonie lopen Survivors de eerste ronde van het parcours. Een ander bijzonder moment is de welbekende kaarsenceremonie. Als het donker is staan de zakken met brandende kaarsen langs de baan. Duizende persoonlijke boodschappen, wensen, tekeningen of gedichten in een zee van licht.

 

Glazz.nl powered by Steinfort

Glazz.nl en moederbedrijf Steinfort Glas lopen met een team van bijna 40 collega’s en vrienden mee in deze 24-uurs estafette. Sommigen zullen wandelen een ander deel gaat hardlopen. Iedereen loopt/wandelt minimaal 1 uur, om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het inschrijfgeld wordt gesponsord door het bedrijf. Het gezamenlijk doel is om minimaal € 1.000,00 bijeen te brengen voor dit goede doel.

 

Wanneer: 26 en 27 juni 2015 van 16:00-16:00 uur

Waar: Sportvelden van SC Franeker

Bijzondere momenten:

  •  vrijdag 26 juni, 16:00 uur: openingsceremonie
  •  vrijdag 26 juni, 23:00 uur: kaarsenceremonie
  •  zaterdag 27 juni, 15:55: slotceremonie

Meer informatie: SamenLoop voor Hoop Franeker