Sneakpreview The Jane


Voor het nieuwe restaurant “The Jane” van Sergio Herman, heeft Studio Job nieuwe raampartijen ontworpen. Steinfort heeft dit gebrandschilderde glas geproduceerd en gemonteerd. In het onderstaande filmpje kun je een sneakpreview krijgen van “The Jane” en de nieuwe raampartijen.

Steinfort Glas heeft de oude ramen van de kapel van een voormalig militair hospitaal gedemonteerd en vervangen door gebrandschilderd glas. Het gebrandschilderde glas vervangt het oude ‘glas in lood’ dat niet meer in het nieuwe ontwerp paste. Het nieuwe glas is bovendien uitgevoerd in isolatieglas, waarmee de ramen weer helemaal van deze tijd zijn.

“The Jane” is het nieuwe restaurant van Sergio Herman. Herman had hiervoor het sterrenrestaurant Oud Sluis. In 2013 besloot hij een nieuw avontuur aan te gaan in Antwerpen. “The Jane” wordt gevestigd in de kapel van een voormalig militair hospitaal. Voor de verbouwing van de kapel werkt Herman onder andere samen met het kunst- en desgincollectief Studio Job en meubel- en interieurontwerper Piet Boon. Studio Job is bekend om zijn controversiële ontwerpen en is regelmatig te gast in televisieprogramma’s zoals “De Wereld Draait Door“.

 

 Sneakpreview “The Jane” Antwerpen

 

Impressie “The Jane” Antwerpen