Snel renoveren is dé trend!


Glazz.nl – onderdeel van Steinfort Glas – is momenteel op veel vakbeurzen terug te vinden. Bezoekers aan de stand van Glazz.nl zijn vaak verrast over de veelzijdige service van Glazz.nl, maar één product trok toch wel heel veel aandacht.

Verbaasd, verrast maar vooral ook heel blij. Zo werd er recent op de Installatie Vakbeurs veelal gereageerd op het GLAZZpaneel dat kan worden geplaatst voor een wc-inbouwreservoir. “De reacties van de bezoekers aan onze stand begrijp ik heel goed”,  geeft Jelle Jan Wissmann, drijvende kracht achter Glazz.nl, aan. “Voor een klus- of bouwbedrijf vergt het renoveren van een toiletruimte doorgaans veel tijd. Complete tegelwanden moeten vaak worden vervangen. Een tijdrovende klus. Met ons glaspaneel hoeft geen tegelwand te worden uitgebikt, niets geen stof en langdurig lawaai. Na het plaatsen van het wc-inbouwreservoir kan direct het glaspaneel worden geplaatst. Het strakke uiterlijk geeft een extra moderne uitstraling aan de toiletruimte. Uiteraard kunnen klus- en bouwbedrijven de glaspanelen in iedere kleur en afmeting bestellen via Glazz.nl.”

Nieuwsgierig geworden naar renoveren met glas?

Bekijk nu Glazz.nl of bezoek de Glazz.nl stand op Bouw Compleet (7, 8 en 9 oktober), de Recreatie Vakbeurs (4, 5 en 6 november) of de Groene Sector Vakbeurs (13, 14 en 15 januari 2015).

Voorbeelden van renoveren met glas