Start cursus GLAZZpanelen monteren

 

 

Steinfort Glas heeft recent de eerste cursus ‘GLAZZpanelen monteren’ gegeven. De cursusleden leren in een dag de vaardigheden om snel en efficiënt de GLAZZpanelen te monteren. In de ochtend wordt de theorie behandeld, ’s middags gaan de monteurs zelf aan het werk. De reacties zijn heel positief, niet alleen over de cursus maar ook over het concept!

Het concept zorgt ervoor dat een renovatie snel en efficiënt verloopt. GLAZZpanelen biedt een legio aan voordelen en mogelijkheden. Steinfort Glas wordt dan ook steeds vaker en eerder in het renovatieproces betrokken. Binnen een renovatieproject worden bijvoorbeeld nieuwe douche-, toilet- en keukenwanden geplaatst die geheel van glas zijn. Ook is de vloer van Steinfort Glas zeer geschikt voor renovatie. De GLAZZpanelen worden voor een bestaande wand of vloer geplaatst en dat binnen een dag. De bewoners ervaren tijdens het plaatsen van de panelen geen overlast en kunnen gedurende de gehele renovatie in hun woning verblijven. Het monteren van GLAZZpanelen vraagt om een andere manier van monteren, daarom heeft Steinfort Glas de cursus ‘GLAZZpanelen monteren’ in het leven geroepen.

Certificaat

In het ochtenddeel wordt middels een 10-stappenplan het monteren van GLAZZpanelen uitgelegd. Voormalig technische docenten nemen de monteurs mee in de wereld van glas en montage. ’s Middags wordt op een praktijkopstelling geoefend en overlegd. Na een leerzame cursusdag krijgen de cursisten naast een certificaat ook een montagehandleiding mee waarmee ze hun productkennis kunnen aantonen. De reacties zijn lovend. De cursus wordt regelmatig gegeven en is toegankelijk voor monteurs uit het hele land. Heeft u interesse? Neem hier contact met ons op!