Steinfort bij show Victoria Secret


Op 2 december vond de Victoria Secret Show 2014 plaats in London en Steinfort Glas was er bij! De catwalk was namelijk voorzien van glas van Steinfort. De met LED verlichte interactieve vloer is gemaakt door LedGo.

Victoria Secret

De show van Victoria Secret is een jaarlijks hoogtepunt in de lingeriebranche. Alleen al de aankomst van de 8 Angels in London haalde het nieuws. In totaal lopen er 47 topmodellen in de show, waaronder vijf Nederlandse: Maud Welzen, Bregje Heinen, Romee Strijd, Imaan Hamam en natuurlijk Angel Doutzen Kroes. De show van Victoria Secret is altijd extravagant en werd dit jaar opgeluisterd met optredens van onder andere Ariana Grande, Taylor Swift en Ed Sheeran.

Vloer LedGo

Groot onderdeel van de Victora Secret Show is dit jaar de interactieve Black Spinel vloer. Deze vloer, die ook te zien was bij het Eurovisie Songfestival, is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf LedGo. LedGo verzorgt onder andere het decor van The Voice of Holland en ShowNieuws. De toplaag van de vloer bestaat geheel uit glas. Dit glas heeft Steinfort speciaal ontwikkeld voor deze toepassing.

De show van Victoria Secret wordt maandag 15 december om 22.45 uur uitgezonden op Net5.

Bekijk hier de foto’s van de Victoria Secret Show 2014