Steinfort Glas gaat 160 woningen renoveren


Recent heeft Steinfort Glas de opdracht gekregen om 160 woningen te renoveren. Dit in opdracht van BAM W&R. Naast de tegelwanden in de badkamer, zullen ook de wanden van de wc en keuken worden gerenoveerd via het unieke GLAZZ® Glaspanelen concept. Het duurzame concept kent veel voordelen t.o.v. van traditioneel renoveren. Vooral de snelheid wordt door alle partijen geroemd. Bewoners wordt zo veel overlast bespaard. 

“De voordelen van renoveren met glas wordt steeds meer bekend bij corporaties, aannemers en bouwbedrijven”, geeft Gerlof Reijneker, directeur binnen Steinfort Glas, aan. “Het landelijke project ‘De Stroomversnelling’, waarbinnen op termijn zo’n 11.000 woningen worden gerenoveerd, helpt daarmee. We krijgen van de deelnemende bouwbedrijven, corporaties én bewoners veel complimenten. Deze opdracht, om 160 woningen te renoveren in Soesterberg en Heerhugowaard, is daar een mooi vervolg op.” Steinfort Glas ontwikkelde voor de renovatiemarkt een nieuw concept voor het renoveren van keukens, badkamers en toiletruimten: het GLAZZ® Glaspanelen concept.

Branche zoekt naar slimme renovatiemogelijkheden

“Normaliter duurt het opnieuw tegelen van een badkamer, wc en keuken zo’n 5 à 7 werkdagen,” vervolgt Reijneker. “Bewoners ondervinden daar veel hinder van. Wij renoveren deze wanden met onze GLAZZ® Glaspanelen in een halve dag. Niets geen hak- en bikwerk, stof, geluid en afvoer meer. Bewoners kunnen gewoon in huis blijven wonen, iets wat ze enorm waarderen. Ook vinden ze de glazen wanden mooier en praktischer dan tegels. Vieze voegen zijn definitief verleden tijd en in tegenstelling tot tegels, blijft glas mooi. Ons nieuwe renovatieconcept, past zo heel goed in de strategie van aannemers en corporaties. Zij zijn allemaal op zoek naar goedkopere, snelle, maar toch duurzame vormen van renoveren. Medio oktober starten we met dit project. Wilt u meer weten over het GLAZZ® Glaspanelen concept? Neem dan telefonisch contact met mij op via 06-4588 2437. Ik vertel u graag alle mogelijkheden!”