Steinfort Glas omarmt Leeuwarden Culturele Hoofdstad

f1NumzfVHet zal u vast niet zijn ontgaan: in 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang staat Leeuwarden én heel Friesland in het teken van cultuur en evenementen. De titel Culturele Hoofdstad zal landelijk en internationaal veel exposure genereren en het imago van Leeuwarden en Friesland nog meer verbeteren. Steinfort Glas doet ook mee, om te beginnen met de ‘Club 2018’.

Cultuur, educatie én glas
De Club 2018 bestaat uit een grote diversiteit van bedrijven uit Friesland die de Culturele Hoofdstad een extra warm hart toedragen. Voor Steinfort Glas is dit een mooie kans om ook als bedrijf verbinding te maken met een inspirerend event met internationale uitstraling . Glas als bijzonder product bekender maken is de insteek; een grote groep mensen kennis laten maken met ons product en de vele mogelijkheden die het glas biedt.

Steinfort Glas gaat binnenkort invulling geven aan hoe cultuur, educatie én glas dichter bij elkaar kunnen komen. Voor alle clubleden gaat Steinfort Glas op ludieke wijze een gadget verzorgen, zo kan straks iedereen zien welk bedrijf deelneemt als clublid aan Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Het eerste exemplaar is recent tijdens een bezoek op Oerol overhandigd aan John Jorritsma, de commissaris van de Koning.