Webshop Glazz.nl vernieuwd!


Recent heeft Glazz.nl – onderdeel van Steinfort Glas – haar vernieuwde webshop gelanceerd. Het nieuwe design, maar vooral het verbeterde gebruiksgemak van de webshop moet de zakelijke klant nóg beter helpen. Glazz.nl levert zowel aan consumenten als de zakelijke markt. En met succes: het bezoekersaantal stijgt maandelijks. 

Glasproducten online kopen via internet wint snel aan populariteit. De mensen van Glazz.nl weten er alles van, sinds december 2012 verkopen zij glasproducten aan consumenten en de zakelijke markt. “Wij bieden op onze webshop glasproducten aan die voor iedereen toegankelijk zijn”, vertelt Jelle Jan Wissmann, drijvende kracht achter Glazz.nl. “Bezoekers kunnen zelf hun producten samenstellen, maar ook maatwerk is bij ons heel goed mogelijk.” Glazz.nl is onderdeel van Steinfort Glas, zo beschikt een vernieuwend online concept toch over bijna honderd jaar ervaring. De service gaat bij Glazz.nl verder dan alleen het geven van productadvies. Ook het inmeten en installeren kan volledig worden verzorgd. Glazz.nl heeft daarvoor zo’n twintigtal vakmannen getraind. Samen vormen zij een landelijk servicenetwerk.

Zakelijke klant koopt steeds vaker online

“Met onze vernieuwde webshop verwachten wij meer bezoekers te trekken. Alles is erop gericht om de bezoeker te helpen om het geschikte product te kopen. Die bezoeker is overigens steeds vaker een zakelijke klant, denk daarbij aan een schilder, timmerman of hovenier die voor de wat kleinere glasprojecten op zoek is naar een geschikte oplossing die snel kan worden geleverd. Wij leveren maatwerk glasproducten binnen 10 à 12 werkdagen.” Ook na de lancering van de nieuwe webshop mogen bezoekers vernieuwing verwachten van Glazz.nl. De veelzijdigheid én het unieke karakter van glasproducten laat zich heel goed verkopen via internet. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op het vernieuwde www.glazz.nl!

Webshop Glazz.nl

Webshop Glazz.nl geheel vernieuwd