Vacature: Wij zoeken Productiemedewerkers m/v

Steinfort Glas in Franeker is de grootste zelfstandige vlakglasbewerker in Nederland. Met circa zeventig medewerkers produceert het bedrijf producten van bewerkt vlakglas, variërend van glazen deuren, vitrines, legborden in winkels, balustrades, gevelpanelen tot kunstwerken. Het bedrijf beschikt hiervoor over een groot aantal machines en is met name gespecialiseerd in het bedrukken van glas met keramische lakken en het lamineren van verschillende soorten glas, eventueel in combinatie met andere materialen.

In samenwerking met architecten, bouwers en ontwerpers komen unieke projecten tot stand, onder meer voor scholen, winkels, woningen, stationsgebouwen en hotels. Steinfort beschikt over jarenlange ervaring, loopt vooruit met de nieuwste technieken en levert daardoor toonaangevend, inspirerend glas.

 

Het bedrijf is constant in ontwikkeling en daarom is er regelmatig plaats voor nieuwe

Productiemedewerkers m/v

(voor verschillende afdelingen)

 

De werkzaamheden binnen het productiebedrijf variëren van vaktechnisch hoogwaardig handwerk tot het bedienen van volledig geautomatiseerde productielijnen. Er wordt, afhankelijk van de bedrijfsdrukte, zowel gewerkt in dagdienst als in 2- en 3-ploegendiensten. Van medewerkers wordt verwacht dat ze (op termijn) op meerdere plekken in het bedrijf inzetbaar zijn.

Productiemedewerkers van Steinfort Glas:

  • zijn kwaliteitsbewust en zorgvuldig
  • zijn zelfstandig en leergierig
  • hebben affiniteit met techniek en een opleiding op minimaal MBO-3 niveau
  • wonen binnen een redelijke afstand van Franeker en beschikken over eigen vervoer

 

Nieuwe productiemedewerkers worden meestal eerst een periode ingezet via een uitzendbureau. Voor de juiste mensen is er na verloop van tijd een serieuze kans op een rechtstreekse arbeidsovereenkomst met Steinfort Glas B.V.

Meer informatie over de activiteiten en producten van de Steinfort Groep is te vinden op de websites van Steinfort (www.steinfort.nl) en van haar webwinkel Glazz.nl (www.glazz.nl)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar werk in een vooruitstrevende onderneming, stuur dan een CV met motivatiebrief/mail naar hrm@steinfort.nl.